Є багато варіантів, коли справа доходить до закусок. Ось деякі з найпопулярніших з них і чи корисні вони для вас чи погані.
Гриби фаршировані
Один з найпопулярніших рецепти закусокфаршировані гриби, часто заохочує контроль порції. Наприклад, дитячі шапки портобелло можуть мати мінімальну калорійність навіть з начинкою. Це також означає, що якщо ви з’їсте кілька з них, ви все одно збережете споживання калорій на низькому рівні.
Цвіт цибулі
Єдине, що розквітає від поїдання смаженої цибулі – це талія. Хоча вони є модними у багатьох ресторанах, одна цибулина містить більше, ніж ваш добовий ліміт калорій, жиру та натрію.
натисніть тут – Як захистити ваші вуличні меблі від пошкоджень сонцем і дощем
соус зі шпинату та артишоку
Більшість людей бачать шпинат і думають, що це здоровий варіант. Однак це протилежність здоровому. Отримавши це в ресторані, ви швидко перевищите добову норму споживання калорій, жиру та натрію. Усе це походить від насиченого жиру в кремовій основі. Ви можете зробити це вдома на основі грецького йогурту, якщо хочете отримати більш здоровий варіант.
Сир фрі
Багато хто любить картоплю фрі з плавленим сиром зверху. Це стає ще краще, якщо додати бекон або заправку ранчо. Однак одне замовлення містить більше калорій, жиру та натрію, ніж ви повинні з’їсти за один день.
Сирні повзунки
Слайдери можуть бути маленькими, але вони наповнені калоріями. За замовленням із ресторану ви з’їсте всі калорії вечері у своїй закусці.
Завантажені картопляні шкірки
Навантажені шкірки картоплі начинені сиром, сметаною та м’ясом і є визначенням відгодівлі. Один тебе не вб’є. Однак усе замовлення залишить у вас занадто багато калорій і нездорову кількість жиру та натрію.
натисніть тут – усе, що вам потрібно знати про локалізацію ігор китайською мовою
Овочеві кебаби
Овочеві шашлики на грилі – чудова закуска. Хоча це нечасто в меню ресторанів, ви можете попросити овочі на грилі як гарнір і використовувати їх як закуску. Крім того, їх легко приготувати, якщо ви їсте вдома. Просто нанизайте улюблені овочі, такі як цукіні, помідори, гриби, перець і цибулю, і змастіть їх приємним часниковим маринадом перед смаженням. Навіть з’ївши кілька з них, кількість калорій буде низькою.
Салат
Хороша закуска розроблена так, щоб вона була низькокалорійною, але не давала вам переїсти під час основної страви. Для цього ідеально підходять салати. Починаючи з салату, ви, ймовірно, з’їсте набагато менше під час вечері. Салат зі шпинату з вінегретом – чудова закуска.
Крабові коржі
Закуски – це чудовий спосіб додати хорошу їжу, яку ви їсте нечасто. Наприклад, смажені крабові котлети — чудовий спосіб додати у свій раціон більше морепродуктів. Тим не менш, вони можуть бути не найкращим вибором, якщо ви вегетаріанське харчування.
Яловичий шашлик
Смачна м’ясна закуска — шашлик з яловичини. Вони поширені в азіатських ресторанах як сате з яловичини. Якщо ви вдома, наріжте на шампур нежирну яловичину та цибулю та обсмажте їх у хойсині, соєвому соусі чи соусі барбекю. Це відмінні низькокалорійні варіанти.
Знаючи, які закуски корисні, а яких слід уникати vumoo може допомогти вам зробити правильний вибір для наступного прийому їжі. Майте на увазі цей список, коли ви обдумуєте, що їсти.